Avere de Baron si Independenta Financiara

Sistemul cu care aproape oricine poate ajunge Independent Financiar!

Salut,

Ma numesc Bogdan Popescu si in urma cu 3 ani am pornit propria afacere online, profitabila din ziua 1. Mi-am dat demisia de la slujba veche, am creat mai multe site-uri, am conceput, creat si vandut mai mult produse online pe care le-au cumparat peste 1000 de clienti. Investesc in diferite tipuri de active: actiuni, imobiliare, criptomonede, obligatiuni și metale prețioase. Combinandu-le in acest fel, mi-am creat un portofoliu care-mi aduce randamente excelente, cu risc minim și fără stres.

Am ajuns intr-un punct in care iubesc ceea ce fac, am mai mult timp pentru familie si castig mai multi bani decat o faceam ca angajat. Chiar daca nu sunt milionar, lucrul de care sunt cel mai multumit e ca banii nu mai sunt o grija pentru mine. Mi-am creat si pus in functiune un sistem prin care in fiecare luna o parte din banii castigati se duc automat spre investitii si incep sa lucreze pentru mine să producă alti bani.

Cel mai inteligent plan de investitii pasive

Fara ca eu sa fac nimic, sistemul se asigura ca din banii ce-i primesc luna de luna, ma plateste prima data pe mine. Ia o felie din venituri si o pune in contul de investitii. Apoi, cumpar cu ei active a caror valoare creste in timp si ma ajuta sa-mi accelerez drumul spre avere.

Dupa mai bine de 7 ani de studiu si practica a investitiilor, stiu cum sa investesc astfel incât să am cele mai bune profituri, cu cel mai mic risc, cel mai putin stres si timp pierdut.

Si stiu cum sa aleg cel mai potrivit model de investitii pentru oricine (aproape identic cu cel folosit de mine).

Sistemul asta e ca un slujitor loial care m-a ajutat sa ma eliberez de stres, sa câștig timp și imi permite sa ma bucur de familie, de placerile vietii si de crearea de valoare prin munca mea.

Dar până să ajung în punctul asta, m-am chinuit serios

Stiu cum e sa simti ca nu vei avea niciodata control asupra banilor.

Ca programator, aveam un salariu destul de bun, dar eram in permanenta pe minus pe cardul de credit sau overdraft. Asta ma stresa si nu stiam cum sa scap de datorie. Grijile pentru bani imi afectau si munca, ceea ce imi dubla stresul.

Nu e plăcut cand esti in urma cu munca. Seful punea presiune pe mine, dar nicicum nu ma puteam concentra 100%. Tot cautam portite de iesire. Sa plec la alta firma pe salariu mai mare? Sa invat sa investesc la bursa? N-am bani sa incep o afacere. Cum? Cum scap de situatia asta?

Am incercat sa ma apuc de tot felul de MLM-uri care m-au demoralizat mai mult. Inca ceva la care nu sunt in stare sa reusesc. Alte pierderi de timp si de bani.

Am fost prada usoara pentru o "mentora" de la unul dintre MLM-uri care m-a convins sa arunc in conturile lor €2000 pentru pachetul Business inainte sa stiu prea bine in ce ma bag. Si-acum ma trec fiorii cand mi-aduc aminte ce scumpa a fost lectia asta.

Dupa toate esecurile de a-mi imbunatati situatia, ma gandeam cu groaza c-o sa raman prins pentru totdeauna in capcana asta si ca o sa-mi ratez viata.

Tot ce-mi doream era sa-mi pot vedea linistit de munca mea, fara ca banii sa fie o grijă: să-mi ajunga pentru toate nevoile de bază, cateva mici dorinte, un concediu decent și să rămână ceva pentru economii si investitii. Dar eram departe de asta… Si multi oameni sunt la fel, desi n-ar trebui sa fie asa.

Nici dupa ce problemele cu datoriile au trecut n-am fost mai fericit.

 • nu ma vedeam in stare sa fiu printre cei mai buni in meseria mea, ma simteam blocat și dezamagit de mine
 • imi doream cumva sa avansez in cariera si nu stiam ce vreau: management, sau partea tehnica
 • imi placea ideea de a avea o afacere, dar nu stiam nimic despre ele si credeam ca-mi trebuie multi bani sa incep una
 • aveam zile intregi in care pierdeam timpul si nu reuseam sa fac o treaba de care sa fiu multumit, apoi...
 • mi-era groaza de explicatiile ce trebuie sa le dau sefului
 • ma simteam ca un impostor (platit mai mult decât merită) si credeam ca toti colegii ma bârfesc

Dar apoi...

Lucrurile au inceput sa se schimbe în bine

Un fost șef mi-a vorbit despre Dezvoltare Personală. A fost prima data cand am auzit conceptul asta și aveam 30 de ani. Cumva, a fost ceva care a facut click in capul meu si am inceput sa merg pe un drum care m-a dus la situația in care sunt azi.

Daca ma pui s-o descriu pe scurt, sunt fericit pentru ca... În sfâșit banii nu mai sunt o problemă pentru mine. Nu mai ocupa loc in gândurile mele. Am un sistem (in mare parte automatizat) pentru gestionarea banilor si investitiilor si un proces de lucru ce ma ajuta sa am liniste, sa ma bucur de viata si sa ma pot concentra pe crearea de valoare.

Nici drumul asta n-a fost fara necunoscute și chinuri. Învățam din ce in ce mai multe lucruri, dar tot n-aveam un drum clar. Multe explorari, experimente si lectii invatate cu mare consum de timp.

Dupa ce am pornit afacerea, au urmat alte probleme.

 • produse care nu se vând
 • luni in care nici nu-mi puteam plati salariul
 • nevoi urgente de bani
 • perioade in care vânzarile scad... și scad, de te-apuca groaza
 • colaboratori care vor sa te-nsele

Până la urmă, ceea ce m-a ajutat să pun totul cap la cap a fost un video întâmplător văzut pe youtube.

Strategia aflata din acel video a facut sex in mintea mea cu alte lectii invatate din toate experientele mele si au dat nastere noului meu sistem de construire a unei Averi de Baron.

Stiu ca pare incredibil, dar acela a fost momentul in care am capatat o claritate totala asupra a ceea ce trebuie sa fac pentru a creste in paralel si valoarea oferita si averea intr-un mod constant, fără pași înapoi.

Fără timp pierdut in proiecte inutile, care nici nu ma ajuta sa fac ceva de valoare, nici sa-mi cresc competentele, nici nu-mi aduc bucurii.

Grijile, sau gandurile despre bani nu-mi mai consuma deloc timp si energie mentala si asta imi permite sa produc mai mult si sa fac mai multe lucruri care-mi aduc bucurie.

In plus, mi-e clar ca acesta e modelul pe care-l voi urma pentru totdeauna, pentru ca imi permite sa ma concentrez pe crearea de valoare, iar in paralel averea mea creste consistent, aproape pe pilot automat. Imi ia maxim o ora pe luna sa execut manual niste operatii, in rest sistemul face totul.

Cand esti in situatia asta, te bucuri sa vezi cum in timp iti cresc competentele, rezultatele si satisfactiile pe care le ai din munca ta, dar si veniturile.

Iar sistemul tau, precum un sclav devotat care nu cere nimic de la tine, stie cum sa foloseasca orice crestere de venit ca sa accelereze cresterea averii.

Care-i sistemul asta miraculos despre care vorbesc?

"Averea îți dă opțiuni: libertatea de a-ți alege locația si ocupația."

 • Avere de Baron si Independenta Financiara e un program cu o strategie completa pentru construirea unei averi care sa-ti asigure o viata plina de bunastare.

  Dar de ce-ai vrea avere? Si ce e averea?

  Averea e ca un fort in interiorul caruia poti avea tot ce-ti trebuie (si ce-ti doresti) in viata si care te protejeaza de multi dusmani, uragane si alte calamitati. Situatii in care fara protectia averii, ai putea ramane fara mancare, fara acoperis deasupra capului, sau chiar fara familie si prieteni.

  Averea iti da libertatea de a-ti alege locatia si ocupatia.

  Inainte credeam ca oamenii care vor averi sunt lacomi si superficiali.

  Dar averea e altceva. Nu are legatura cu lacomia sau cu banii.

  Averea inseamna libertate si independenta.

  Inseamna optiuni si înlăturarea fragilitatilor.

  Reducerea riscurilor.

  Puterea de a spune NU atunci cand simti ca ceea ce ti se cere nu e aliniat cu valorile tale.

  Fiecare om trebuie sa-si construiasca un asemenea fort, daca vrea sa se bucure de libertate, de a avea optiuni, de a fi independent si antifragil.

  Fortul ăsta impunător - averea - e suma a tot ce ai minus ce datorezi.

  Lucrurile pe care le ai care se pot vinde si transforma in bani, se numesc ACTIVE.

  In acest program vei invata ce active valoroase sa-ti cumperi cu banii economisiti si cum sa-ti construiesti propriile active

  Strategia e formata din doua etape. Ca la construirea unei case, vom incepe cu fundatia, ceea ce inseamna punerea in functiune a unui Sistem de Automatizare a Finantelor si Investitiilor (e extrem de eficient si daca ai datorii).

  Dupa ce avem fundatia construita, incepem etapa a doua a programului: Construirea propriilor Active în care vei învăța cum să folosești cu maximă eficiență resursele pe care deja le ai pentru a-ti construi averea. Ce inseamna asta mai concret?

  Toate proiectele la care vei lucra vor fi incadrate intr-o viziune la care vei incepe sa lucrezi in mod consistent, până vei reuși s-o construiești.

  Imagineaza-ti ca ai un teren pe care vrei sa-ti construiesti o casa. Stii exact cum vrei sa arate casa si indiferent câte resurse ai, tu mergi in fiecare zi si pui cel putin o caramida in plus la casa ta.

  In schimb, vecinul tau n-are o idee clară despre ce vrea sa construiasca si intr-o zi pune o caramida la un zid, a doua zi lucreaza la un gard, in alta la un foișor, apoi isi ia doua saptamani libere, cand se reapuca, distruge ce-a facut pana atunci si o ia de la capăt.

  Dupa câteva zile de lucru cu entuziasm îi vine un gând: “De ce mă chinui eu cu toate astea? Mai bine fac o grămadă de bani și angajez o firma sa faca munca în locul meu.” Si se apuca nenea asta sa caute pe internet solutii sa faca bani rapid. Alta pierdere de timp si (aproape sigur) de bani.

  E clar ca tu mai devreme sau mai tarziu vei avea termina casa și ca vecinul probabil n-o va face niciodată.

  La fel e si cu munca noastra. Pentru ca rezultatele ei sa se vada in viata noastra, in nivelul de bunastare si avere, trebuie sa stim unde vrem sa ajungem si sa lucram in mod consistent la acea viziune.

  Din pacate, majoritatea oamenilor muncesc in zadar.

  Si eu am facut-o multi ani. Dar acum stiu exact ce am de facut astfel incat fiecare minut petrecut in munca mea sa contribuie la construirea viziunii si averii mele. Asta o sa-i invat si pe copiii mei, asta vei afla si tu din acest program.

  Vei afla pe ce resurse si unelte te poti baza, cum sa accelerezi cresterea averii prin construirea de active de valoare.

  Vei primi si link-ul catre acel video care sunt sigur ca te va inspira si-ti va arata cel mai rapid, sigur si solid plan pentru a-ti construi averea. Exact asta vom face si in etapa a doua a acestui program.

Angajat sau Antreprenor... Sistemul de Automatizare a Finantelor e Pentru Tine  Indiferent de Activitate sau Sursa de Venituri

Fundația o vom construi în următorii 3 pași.

1. Optimizarea finantelor. Vom începe construirea fundatiei pornind de la situatia ta de azi, dar vom face cateva optimizari dupa care vei ramane cu mai multi bani in conturi la sfarsitul lunii. Scopul nu e sa nu-ti mai cumperi nimic. Dar vom elimina risipa si vom clarifica prioritatile tale. Astfel, sunt sanse mari sa economisesti mai mult si sa-ti rămână mai multi bani pentru lucrurile pe care le iubesti cu adevarat.

Omul obișnuit: Fiind bombardați cu sute de oferte in fiecare zi majoritatea oamenilor iau decizii emotionale si isi irosesc banii câștigați cu greu pe chestii inutile. Mai rău. Unii fac GRESELI MARI dupa care trag ani zile sa-si revina.

Dave Ramsey
Autor si renumit Consultant de Finante Personale 

"Nu mai cheltui bani pe care nu-i ai sa-ti cumperi lucruri de care n-ai nevoie pentru a impresiona oameni care nu-ti plac."

2. Automatizare Economii.  Plateste-te pe tine prima dată. O sa afli exact cum pui in practica aceasta strategie si aproape te asiguri ca averea ta va creste in permanență.

Omul obișnuit: Oamenii fac exact cum spune Warren sa nu facem. Mai întâi cheltuiesc... si spera sa mai ramana cu ceva la sfarsitul lunii. Cei mai multi nu reusesc.

Warren Buffett
Cel mai renumit investitor în viață

"Nu economisi ce rămâne după cheltuieli. Cheltuiește ce rămâne după economii."

3. (Semi)Automatizare Investitii. Desi e optional, recomand tuturor să facă acest pas. Voi propune trei modele de portofolii pentru investitii pasive. Toate pornesc de la ideea de a minimiza riscul si a maximiza profitul potential. In functie de apetitul tau pentru risc, o sa-ti poti alege modelul cel mai potrivit. Stiu ca e un pas inspaimantator pentru tine daca n-ai mai facut asta. Dar o sa fiu aici sa te ajut cu toti pasii.

Omul obișnuit: Majoritatea românilor n-au investit niciodata. Dintre cei care investesc, foarte putini stiu ce fac. Un mare procent dintre investitori pierd bani.

Benjamin Graham
Autorul cartii "Investitorul Inteligent" și mentorul lui Warren Buffett 

"Investitorul pasiv va evita greselile serioase, sau pierderile. Al doilea obiectiv va fi lipsa de efort, griji și nevoia de a lua frecvent decizii."

Programul e pentru tine chiar daca nu esti atras de investitii. Poate ti se par prea riscante, poate prea complexe. Foarte bine. Desi in scurt timp vei cunoaste cele mai sigure, simple si profitabile strategii de investitii, poti ajunge sa-ti construiesti avere si daca nu doresti sa investesti. Daca doresti, vei putea alege alternativa cea mai sigura de investitii: depozite bancare si obligatiuni.

Dar vei avea acces si la cele mai bune strategii posibile de construire a unui portofoliu de investitii ce-ti poate lucra pentru tine si noaptea ca sa-ti multiplice banii si sa creasca averea. Si toate astea, cu cel mai mic risc posibil.

De exemplu, unul dintre modele de portofolii e investitii in actiuni, plus o parte in bani cash. Randamentul istoric al actiunilor e 8%/an si vei investi luna de luna in cateva fonduri, care sa-ti aduca si in continuare randamentul mediu anual al bursei. Avand in vedere ca a fost 8% pe parcursul a zeci de ani, ne putem astepta sa fie la fel si in viitor, desi nu e o certitudine. Poate fi mai mare, sau poate fi mai mic.

Cati bani iti poate produce o investitie cu randament de 8%?

Hai sa vedem ce inseamna un profit mediu de 8% pe an pentru un investitor cu orientare pe termen lung. Pe termen scurt (sub 10 ani) aceste medii nu inseamna nimic.

Scenariul 1

Ai primit un bonus de $10.000 si i-ai investit pe toti in actiuni.

Valoare Initiala Portofoliu Valoare Portofoliu Anul 10 Valoare Portofoliu Anul 15 Valoare Portofoliu Anul 20 Valoare Portofoliu Anul 25 Valoare Portofoliu Anul 30
$10.000 $21.589 $31.722 $46.610 $68.485 $100.627

Scenariul 2

Ai primit un bonus de $10.000 si i-ai investit pe toti in S&P500, si mai investesti in plus $100 pe luna.

Valoare Initiala Portofoliu Valoare Portofoliu Anul 10 Valoare Portofoliu Anul 15 Valoare Portofoliu Anul 20 Valoare Portofoliu Anul 25 Valoare Portofoliu Anul 30
$10.000 $39.602 $65.482 $103.509 $159.384 $241.482

Scenariul 3

Ai primit un bonus de $10.000 si i-ai investit pe toti in S&P500, si mai investesti in plus $300 pe luna.

Valoare Initiala Portofoliu Valoare Portofoliu Anul 10 Valoare Portofoliu Anul 15 Valoare Portofoliu Anul 20 Valoare Portofoliu Anul 25 Valoare Portofoliu Anul 30
$10.000 $75.627 $133.004 $217.309 $341.182 $523.192

Scenariul 4

Incepi de la zero si investesti $150 pe luna.

Valoare Initiala Portofoliu Valoare Portofoliu Anul 10 Valoare Portofoliu Anul 15 Valoare Portofoliu Anul 20 Valoare Portofoliu Anul 25 Valoare Portofoliu Anul 30
$0 $27.019 $50.641 $85.350 $136.349 $211.283

Nassim Nicholas Taleb
Autorul cartilor Antifragil și Lebada Neagră

"Sunt multe riscuri pe care ti le poti asuma. Doar fi 100% sigur că rămâi în viață."

Vrei profituri si mai mari?

Vei putea alege un model de portofoliu mixt (actiuni plus criptomonede), cu profit potențial mult mai mare, decat cel 100% actiuni. Daca n-ai investit pana acum in Bitcoin, sau alte criptomonede, vei afla de ce ele au o imensa valoare si pot aduce multe benficii oamenilor si afacerilor in viitor. De aceea pretul lor va creste mult fata de nivelul de astazi si sunt încrezător că cine incepe acum sa investeasca in cele mai bune proiecte va face gramezi de bani.

Vei obtine profituri mai mari decat 90% din investitori.

Desi n-o sa ajungi de azi pe mâine la nivelul de Avere de Baron, o sa ai acces la niste ponturi de investitii ce-ti pot catapulta serios averea in scurt timp. Dar nu pe asta ne vom baza.

Ne bazăm pe strategia noastra de muncă consistentă de a construi Averea, dar vom presăra și niște pariuri speculative inteligent plasate ce ne pot aduce câștiguri asimetrice (potential de profit mult mai mare decat pierderea posibilă).

Cu Fundația Construită vei obține in (maxim) 2 luni ce altora le ia 25 de ani

Fundația se va ocupa de la inceput si pentru tot restul vietii tale de doua din cele trei competente: păstrare si creștere.

Sa nu crezi ca asta e lucru mic. Muuuuulti oameni, chiar si cei extrem de inteligenti si-au pierdut averile dupa ce au castigat sume mari de bani.

Poate si tu ai fost in situatia asta extrem de dureroasa, de a pierde sume imense de bani.

Folosind Sistemul de Automatizare a Finantelor si Modelul de Portofoliu recomandat, acest risc va fi zero pentru tine.

Nassim Nicholas Taleb
Autorul cartilor Antifragil și Lebada Neagră

"E nevoie de 5 ani ca sa inveți să faci bani; e nevoie de 25 ca sa inveti cum sa nu-i pierzi."

Cum Nassim e statistician, probabil că știe el ce vorbește și 25 de ani e media. Pentru tine va fi maxim 2 luni.

Atât îți va lua sa pui in functiune sistemul. Apoi, vei fi gata de...

Construieste-ti Propriile Active

 • In etapa asta (care va continua pentru tot restul vietii) vei invata cum se fac banii si vei incepe sa-i faci intr-un cadru care-ti crește muuuult șansele de succes (grupul Echipa Baronilor).

  Vei primi materiale cu idei si actiuni pe care sa te-apuci sa le faci, chiar daca nu vrei niciodata sa ai propria afacere.

  Poate te intrebi... "chiar se poate asta?" Sunt convins ca da. In acest program vom construi o Avere solida, cu o fundatie ce va rezista o viata.

  Pasii ce-i vom parcurge impreuna vor fi:

  Pasul 1 - Optimizare finante

  Pasul 2 - Automatizare Economii

  Pasul 3 - (Semi)Automatizare Investitii - Optional

  Iti voi propune investitii in piata de actiuni si piata criptomonedelor. Plus o idee excelenta de a investi in imobiliare.

  Un mod inteligent (si accesibil) de a investi in imobiliare

  Multi oameni investesc exclusiv in imobiliare și au convingerea ca e cel mai bun mod de a investi. Ce poate fi mai bun? Ai cateva proprietati si “traiesti din chirii”. Nu te mai chinui la o slujba. Iar averea ta e investita in chestii fizice, palpabile. Nu depinzi de o banca, si nici nu risti sa-ti ia guvernul banii din conturi cum s-a intamplat in Cipru acum cativa ani.

  Arată bine pe hârtie, dar realitatea e alta.

  Pentru proprietatile imobiliare ai de platit impozite anuale, ai de facut reparatii, renovari. De gasit chiriasi, de platit comisioane la agentii imobiliare.

  Din calculele facute de mine, cineva care e la inceput in asemenea investitii, cu greu poate castiga un procent de 4% pe an din valoarea proprietatii (adica a investitiei). Si nu e deloc un venit pasiv. E ceva de munca pentru ei. Asta e mai puțin decât dobânda platita pentru un împrumut de la bancă.

  Există osingura exceptie. Cine gestioneaza investitiile astea ca pe o afacere, poate obtine randamente mai bune.

  Ce inseamna asta? Sa aiba capital si acces la oportunitati de a cumpara imobiliare sub pretul pietei. Din experiență, să știe cât merita sa investeasca in renovari, sa aiba relatii cu echipe bune de muncitori care sa faca lucrari de calitate. Sa aiba un proces prin care sa gaseasca chiriasi buni si sa aiba un grad de ocupare aproape de 100%. Chestii din astea.

  Si hai sa-ti spun un lucru pe care poate-l stiai, poate nu. Chiar exista afaceri care se ocupa cu chestiile astea. Ele se numesc Real Estate Investment Trusts si multe sunt listate la bursa.

  Ce zici? Nu e bine sa stam noi acasa și să cumpărăm câteva acțiuni în loc sa ne ocupăm de toate problemele astea? Astfel, lăsăm niste manageri specializati sa faca toate astea pentru noi.

  Altceva esențial -> poti sa investesti sume mici, chiar si $100, fara sa te imprumuti la banci.

  Cel mai cunoscut ETF de imobiliare e VNQ, care apartine companiei Vanguard. VNQ a avut un randament mediu anual de 9%, incepand din 2009 pana astazi, dar dina pcate nu e disponibil pentru investitorii din Europa. Totusi, avem o alta optiune excelenta pe care am inclus-o in modelul de portofoliu din programul Avere de Baron și Independență Financiară.

  O să afli exact ce acțiuni recomand să cumperi ca să te expui la piata imobiliară, atât la domeniul de chirii pentru locuinte, dar si comerciale: mall-uri, magazine, centre de afaceri.

  Nu știu ce părere ai, dar eu prefer varianta asta toata ziua.

  Sunt investitii alese astfel incat sa aduca profituri consistente, cu cel mai mic risc posibil. Vei primi ghiduri si instructiuni din care vei afla:

  1. portofoliu cu alocarea activelor (ce procente sa aloci pentru fiecare activ)
  2. brokerii prin care poti investi
  3. cum iti faci conturi
  4. exact in ce sa investesti luna de luna pentru a pune banii sa lucreze pentru tine si atunci cand dormi

  Dupa ce punem in functiune sistemele automate, aceste activitati nu-ti vor mai consuma niciodata mai mult de o ora pe luna, dar iti vor asigura fundatia si cresterea averii pentru tot restul vietii.

  Apoi, vei fi liber sa-ti concentrezi toata energia pe crearea de active valoroase care-ti vor accelera cresterea averii, iti vor creste veniturile si vei ajunge un performer de top care stie să se vândă.

  Asadar, vom continua pe termen nelimitat cu ...

  Pasul 4 - Construirea propriilor tale active

  Vei lucra la proiecte prin care creezi active de valoare (care-ti cresc veniturile, averea si competentele)

  Ce inseamna asemenea active?

  Pe scurt, înseamnă un proiect pe care scrie numele tau la autor.

  Poate fi un raport pe care-l faci la slujba pentru a aduce un fel de îmbunătățiri.

  Ce fel de îmbunătățiri, depinde de firma si de postul tau. Poate fi vorba de vânzări, de procesul de lucru, sau de ceva care ajuta echipa sa devina mai competenta.

  Dupa ce creezi un asemenea activ, cresc mult sansele ca salariul sa-ti creasca, sau sa fii avansat.

  In plus, iti vor creste competentele si o sa ai un ACTIV de neclintit si impresionant in CV care-ti va creste imens sansele de angajare la orice interviu vei participa.

  Si daca te gândești ca nu poti construi un asemenea activ, stai linistit.

  O sa primesti toata reteta in ebook-ul "TU S.R.L."".

  Sau... in partea diametral opusa, un ACTIV poate fi o noua afacere.

  Daca deja ai o afacere, un activ nou, poate fi un nou produs.

  Alte exemple, in functie de interesele si viziunea ta pe termen lung, pot fi:

  • check
   o carte
  • un website
  • check
   un video
  • check
   o lista de email-uri
  • check
   o lista de prospecți
  • check
   o pictură, sau un portofoliu de picturi
  • check
   un portofoliu de fotografii
  • check
   o aplicatie
  • check
   un curs
  • check
   un Ebook
  • check
   o inventie de produs
  • check
   un discurs...
  • check
   afacere online
  • check
   afacere in lumea reala
  • check
   organizezi un eveniment
  • check
   un cântec
  • check
   un raport care sa-ti creasca valoarea la locul de munca

  Si dacă nu știi cu ce sa-ncepi, iti voi da cea mai bună unealtă (proces) pentru a-ti descoperi vocatia. O activitate aliniată cu valorile, interesele și înclinatiile tale, chestiile ce te fac sa fii unic.

  Orice activ ti-ai alege, procesul prin care duci la capat toate proiectele si uneltele pe care ne vom baza sunt aceleasi.

  Ce trebuie sa aduci tu? Sa-ti eliberezi timp pe care sa-l investesti in aceste proiecte.

  Poti incepe si cu 30 minute pe zi.

  In timp, pe măsură ce termini din ce în ce mai multe asemenea proiecte, urmand procesul pe care-l vei primi in Ebook-ul "TU S.R.L.", aceasta poate deveni slujba ta principală.

  Asadar, incepi cu o investitie de timp.

  Si incredere in procesele pe care le vei accesa in programul Avere de Baron si Independenta Financiara

  Ce voi aduce eu? Unelte, strategii, plus ceva ce aproape ca-ti garanteaza succesul, chiar daca esti un introvertit, ca si mine. O comunitate unde te voi ajuta si eu si ceilalti membri sa-ti duci la bun sfarsit proiectele, sa creezi valoare si sa o vinzi. Voi aduce in comunitate antreprenori si investitori cu experienta.

  Voi pune si eu pe masa toate skill-urile mele: afaceri online, construire de site-uri, programare, copywriting, creare de continut, marketing, investitii la bursa, investitii cripto si vânzări. In cadrul comunitatii ne vom putea ajuta, sprijini si promova unii pe altii. Vom avea un mediu in care putem crea parteneriate. Vom schimba idei si ne vom spune secrete si lectii invatate de fiecare din propriile experiente si proiecte.

  Vom crea un super-network de oameni cu un obiectiv maret: sa dam valoare lumii si s-o facem mai bogata.

  Ce primesti dupa abonare?

  Vom incepe cu fundatia, adica automatizarea finantelor, dar inainte de asta, e important sa stabilesti unde vrei sa ajungi. Asa ca, prima data recomand sa descarci si citesti ebook-ul...


1

Viziunea - De unde pornesti si unde vei ajunge
Ebook in care gasesti...

 • Primul pas spre viata ce-o visezi. O sa-ti dea claritate si incredere ca visul tau poate deveni realitate.
 • Din ceva aflat in ceata, se va transforma intr-o destinatie concreta si probabil vei gasi si cel mai bun mod de a ajunge unde-ti doresti.
facebook image
2

Seteaza-ti finantele sa te duca la AVERE pe pilot automat
Cel mai bun plan pentru a face economii.

 • De ce e aproape imposibil pentru oamenii obisnuiti sa tina un buget (bleeeah) si care e planul de zeci de ori mai inteligent pentru a economisi si a acumula avere.
 • Cate conturi sa-ti faci si la ce banci.
 • Ce transferuri automate sa setezi in conturi pentru a maximiza sansele sa faci economii luna de luna.
facebook image
3

4 Pași și Alte Câteva Strategii să nu mai Rămâi Niciodată Fără Bani
Cum previi situatiile de criza

 • Ce faci in situatiile neplacute in care apar cheltuieli neprevazute.
 • Idei pentru cresterea veniturilor si accelerarea drumului spre avere.
facebook image
4

TU S.R.L.
Cum îți creezi propriile active

 • Singurul drum catre o mare avere si o viata minunata.
 • Idei pentru proiecte ce-ti cresc competentele, iti aduc venituri in plus si te fac fericit.
 • Procesul de lucru care aproape iti asigura succesul in realizarea oricarui proiect.
 • Cum elimini cele mai mari blocaje mentale care te impiedica sa ai mai multe roade din activitatea ta.
facebook image
5

Acces in Echipa Baronilor (grup pe Facebook)
Mastermind-ul care te va sustine in drumul spre succes.

 • Locul in care primesti cel mai rapid noutati, sau raspunsuri la intrebarile tale.
 • Ai ocazia sa contribui si sa obtii ajutor de la oameni care au aceleasi obiective ca si tine.
 • Vezi cu ce probleme se confrunta alti baroni, care sunt solutiile. Afli povesti care te pot inspira sa-ti gasesti propria vocatie. Poti crea parteneriate. Idei de a face un ban in plus online.
facebook image
6

5 cryptomonede ce-ti pot aduce 3000% profit in urmatorii 2 ani
Cele mai bune 5 criptomonede in care sa investesti astazi

 • Care e valoarea incontestabila, dar putin cunoscuta a criptomonedelor si de ce cresterea lor e inevitabila.
 • Chiar daca piata criptomonedelor are toate sansele sa explodeze in valoare, e important sa nu-ti irosesti banii in proiecte dubioase. Am facut eu toata analiza si am eliminat acest risc pentru tine.
 • Pe langa ce criptomonede, iti voi spune si cele mai bune locuri de unde sa le cumperi, cum sa le stochezi in siguranta.
 • Suport din partea mea pe email si pe grupul Echipa Baronilor pentru construirea portofoliului tau de crypto.
facebook image
7

Cea Mai Bună Strategie Pentru a Construi un Portofoliu de Baron
Toate tipurile de active pe care sa le adaugi in portofoliul tau.

 • Tot ce trebuie sa stii pentru a avea în investiții profituri mai mari decât 90% din investitorii din toata lumea. Strategia e completa si iti spune in ce sa investesti luna de luna, cât sa investesti in fiecare activ (actiuni, obligatiuni, cripto, aur, cash, imobiliare).
 • La ce broker sa-ti faci cont, cum iti faci cont, plus exact care sunt actiunile pe care sa le adaugi in portofoliu.
 • Cum incepi sa-ti construiesti de la zero portofoliul, chiar daca n-ai niciun ban "pus deoparte".
facebook image
8

Email-uri si postari regulate
Tinem legatura regulat prin email si pe grup.

 • Noutati, raspunsuri la intrebarile Baronilor, materiale noi.
 • Mesaje care sa te motiveze, sa te țină focusat pe munca ta care contează, fără să ai griji pentru banii tăi.
facebook image
9

Cursul "Maestro del Dinero"
Curs despre bani

 • Un curs spectaculos despre bani, scris pe limba oamenilor normali, fara expresii pretentioase, sau termeni bancari de neinteles.
 • AVERTISMENT: Nu e pentru puritani care se simt ofensați daca aud expresii de genul... WTF.
facebook image
10

Pachet Recomandari de Carti
Cele mai bune carti pe care le-am citit.

 • Inclusiv scurte recenzii pentru fiecare carte mentionata.
 • Cele mai bune trei carti pentru invatare rapida, cresterea competentelor și atingerea maiestriei.
 • Inca 20 de carti care te vor transforma intr-un om superdotat si pregatit de succes.
 • Daca cineva ma intreaba care-i prima carte pe care s-o citeasca pentru a avea succes in viata, raspund fara ezitare. O sa afli care e aceea si care sunt lectiile in care cred asa de mult.
facebook image
10

Planul Final Să Ai Un Corp Frumos Și Sănătos
Ebook cu toate secretele sanatatii.

 • Ce alimente sa mănânci si ce alimente sa eviți ca să scapi de grăsime, să faci mușchi și să fii sănatos
 • Formula matematică (o singură adunare) care-ți spune despre orice aliment dacă îngrașă sau nu
 • Cele trei principii simple după care să te antrenezi pentru a-ți crește mușchii într-un timp cât mai scurt și într-un mod cât mai eficient
 • Legea pe care să o ai tot timpul în minte când faci exerciții
 • Programul de antrenament de maxim 50 de minute pe săptămână pe care-l poți face acasă
 • Programul de exerciții, „Fără scuze” – doar 3 execiții pe zi pe care le poti face oricând pe parcursul unei zile, chiar daca nu sunt „legate”
facebook image

Accesul in programul Avere de Baron și Independență Financiară se face pe bază de abonament (lunar sau anual). Nu se face niciun contract pe o anumita perioadă.

Fiecare stă in program oricât considera că merită pentru el să facă parte din acest Mastermind. Așadar, se poate renunța oricand la abonament si platile se opresc. Se poate face usor din contul de pe site-ul bogdanpopescu.com, sau printr-un email la bogdan@bogdanpopescu.com.

Totusi, pentru ca scopul meu e sa construiesc o comunitate puternică, nu o sa permit revenirea celor care opteaza sa paraseasca programul.

Acum... a venit momentul sa-ti spun ce suma minuscula va trebui sa platesti in comparatie cu valoarea imensă ce-o primesti in acest program care-ti poate catapulta averea daca urmezi planul la care o sa ai acces.

Alege Dintre Cele 2 Simple Optiuni de Plată

ABONAMENT ANUAL


PLATESTE PENTRU UN AN SI ECONOMISESTE 307 RON

804 RON 497 RON

 • Economiseste 307 RON (in comparatie cu 12 luni de abonament lunar)

 • EBOOK GRATUIT (valoare 147 RON) Planul Final Să Ai Un Corp Frumos Și Sănătos

 • GRATUIT - Toate produsele pe care le voi lansa in anul 2020

 • Include toate materialele mentionate mai sus

 • Access pe Facebook in grupul Echipa Baronilor

ABONAMENT LUNAR


268 RON PENTRU 4 LUNI DE ABONAMENT, APOI PLATI LUNARE

87 RON 67 RON

 • Include toate materialele mentionate mai sus

 • Acces In Grupul Echipa Baronilor